Mitä tarkoittaa 100% Pure?

100% Pure tarkoittaa ”täysin puhdasta”. Yleisesti kosmetiikassa käytetään yhä edelleen monenlaisia myrkyllisiä kemikaaleja, joiden on kliinisesti todettu aiheuttavan jopa syöpää, kasvaimia, ärsytystä ja monia muita ongelmia. 100% Pure sarjan tuotteet ovat todella 100% puhtaita: ei synteettisiä kemikaaleja, kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia tuoksuja, keinotekoisia väriaineita, kovia pesuaineita tai muita epäterveellisiä toksiineja. Puhtaasti terveellistä ja hyvää tekevää ravintoa ihollesi!

 

Miksi vegaanisia tuotteita?

Koska me rakastamme eläimiä ja kieltäydymme tukemasta mitään mikä satuttaa eläimiä. Tämän takia mitään tuotteitamme eikä tuotteidemme ainesosia koskaan testata eläimillä. Kaikki meikkisiveltimemme ovat synteettistä kuitua eli ainuttakaan eläintä ei ole satutettu meikkisiveltimien vuoksi. Ainoa eläinperäinen ainesosa jota käytetään, on hunaja (vegetaariset tuotteet).

 

Miksei synteettisiä hajusteita tai tuoksuja?

100% Pure tuotteet valmistetaan ainoastaan luonnollisista ainesosista. Upeat aromit 100% Pure tuotteissa tulevat oikeista hedelmistä, marjoista ja puhtaista eteerisistä öljyistä. 100% Puren tuotteissa ei siis ole mitään synteettisiä tuoksuja tai keinotekoisia aineita.

 

Miksei sakeuttajia tai emulgaattoreita?

Sakeuttajat ja emulgaattorit ovat edullisia, usein kosmetiikassa käytettyjä täyteaineita. 100% Pure tuotteita ei laimenneta vedellä tai alkoholilla eikä niihin lisätä sakeuttajia, emulgaattoreita tai muitakaan täyteaineita. Sen sijaan 100% Pure tuotteet ovat täynnä hyväätekeviä ja terveellisiä ainesosia.

 

100% Pure tuotteet perustuvat antioksidantteihin. Miksi antioksidantit ovat niin tärkeitä?

Vain antioksidantit antavat meille suojaa vahingollisia vapaita radikaaleja vastaan. Ympäristömme vapaat radikaalit kuten auringon UV-säteet, ilmansaasteet sekä tupakointi kiihdyttävät elimistömme ikääntymistä, aiheuttaa iho-ongelmia ja monia sairauksia, jopa syöpää.  Ihosi siis tarvitsee antioksidantteja aurinkosuojaksi ja suojaamaan kaikilta vahingollisilta vapailta radikaaleilta. Osaltaan antioksidantit takaavat myös 100% Pure tuotteiden hyvän säilyvyyden.

 

Koska tuotteissa ei käytetä kemiallisia säilöntäaineita, kuinka kauan ne säilyvät avaamisesta?

Jokaisessa tuotteessa on avatun purkin symboli jossa on numero. Tämä numero osoittaa kuinka kauan avaamisesta voit käyttää tuotetta. Kemiallisten säilöntäaineiden sijaan tuotteissa käytetään luonnollisia säilöntäaineita ja antibakteerisia yrttejä. 100% Purelle on myönnetty patentti täysin luonnolliseen säilöntämenetelmään, jossa säilöntäaineina käytetään muun muassa kirjokuusamaa, timjamia, oreganoa, laventelia sekä korkeita pitoisuuksia vitamiineja ja antioksidantteja. Ainutlaatuisen teknologian avulla estetään myös luonnossa esiintyvien aktiivisten ainesosien hapettuminen. Näillä patentoiduilla menetelmillä 100% Pure erottuu kilpailijoistaan.

 

Onko 100% Pure hyväksi herkälle iholle?

Koska 100% Pure tuotteet eivät sisällä kovia pesuaineita, kemiallisia säilöntäaineita tai keinotekoisia tuoksuja jotka voivat ärsyttää ihoa, ne ovat täydellisiä herkälle iholle!

 

Mitä ovat hedelmäpigmentit?

Hedelmäpigmentit ovat niitä, jotka tekevät mansikoista punaisia ja mustikoista sinisiä – hedelmäpigmentit ovat hedelmien ja kasvisten värejä. Kaikki 100% Puren tuotteet on värjätty hedelmien, kasvisten ja marjojen pigmenteillä. Pigmenteissä ovat myös kaikki antioksidantit ja vitamiinit. 100% Puren patentoidulla menetelmällä kyetään erottamaan terveelliset hedelmäpigmentit ja laittamaan ne tuotteisiin. Värikosmetiikkavalikoimasta löytyy kymmenittäin erilaisia toinen toistaan herkullisempia värejä vaikkapa karhunvatukkaripsiväri, granaattiomena-huulikiilto ja karpaloposkipuna. Upeaa 100% Puren tuotteissa on, että värin mukana levität suoraan ihollesi myös terveellisiä antioksidantteja ja hedelmien vitamiineja.

 

 

Ovatko tuotteet gluteenittomia? Jos ovat, niin mistä E- vitamiini saadaan?

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia. Pakkausmerkintä ”Gluten-free” kertoo tuotteen olevan gluteeniton. Yksi yleisesti kosmetiikassa käytetty ainesosa, joka sisältää gluteenia on E-vitamiini. Käyttämämme E-vitamiini on gluteenitonta, koska se on erotettu kylmäpuristetusta riisinjyvästä.

 

Ovatko sokerit, voit ja suolat luonnonmukaisia?

Kyllä. 100% Pure käyttää ainoastaan parhaita, orgaanisia raaka-aineita kaikissa tuotteissa. Tuotteiden jalostus aiheuttaa ravintoaineiden ja mineraalien häviämisen. Siksi kaikki ainesosat ovat täysin luonnonmukaisia ja sisältävät kaikki niiden luontaiset hyödyt.

 

Millainen suoja aurinkovoiteissanne on?

Aurinkovoiteissamme käytetään fysikaalista aurinkosuojaa mikä tarkoittaa, että voide toimii ihon pinnalla suojaten fyysisesti ihoa auringolta. Jokainen erä aurinkosuojiamme on testattu kolmannen osapuolen laboratoriossa varmistaaksemme suojakertoimen paikkansa pitävyyden.

 

Ovatko tuotteet turvallisia lapsille?

Kyllä. Koska 100% Puren tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja, sulfaatteja tai kovia pesuaineita, keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita ja ftalaatteja, tuotteet ovat turvallisia lasten käyttöön.